Kedves páciensek! Tájékoztatjuk, hogy a rendelési idő 2020. 9.7-től hétvégén és ünnepnapokon megváltozik. A rendelési órák hétvégén és ünnepnapokon 12:00 órától kezdődnek 20:00 óráig. Köszönjük szíves megértésüket.

Itt vagyunk a mosolyodért!

  • biztosítunk akut és megelőző kezeléseket
  • minden nap nyitva, este is
  • könnyen megközelíthető, közvetlenül a város központjában
  • korszerű rendelői berendezések
  • emberi és szakmai hozzáállás a betegekhez

SZOLGÁLTATÁS

Fogászati sürgősségi rendelő

Megoldjuk a fogak akut fájdalmas állapotát, valamint azonnali kezelést igénylő fájdalommentes állapotokat is. Hétköznapokon, hétvégén és ünnepnapokon is itt vagyunk.
Hangsúlyt fektetünk a szakértelem és a professzionalizmusra, minden kezelés előtt panorámás röntgenfelvételeket készítünk. A helyi érzéstelenítést mindig úgy kezeljük, hogy kevésbé traumás és fájdalmas legyen a betegek számára.

Nappali rendelő (klinika)

A nappali klinikán a fogászati eljárások átfogó választékát nyújtjuk, pl. fogszuvasodás, gyökércsatorna kezelés és protézis kezelés. Minden kezdeti vizsgálat magában foglalja a panorámás és a harapott röntgen elkészítését, amelynek alapján meghatározzuk a pontos diagnózist és a kezelési tervet.
Új betegeket fogadunk el. Nem utasítjuk el az egyetlen kezelést igénylő betegeket sem. Ambulanciánk szerződésmentes az egészségbiztosító társaságokkal szemben, tehát áraink minden betegre azonosak.
Gyerekeket is kezelünk, akikhez különösen türelmes és érzékeny hozzáállásunk van.

Szájhigiénia

Végzünk fogászati higiéniát is, amely magában foglalja a fogkő ultrahangos eltávolítását, a parodontális bütykök kézi eltávolítását és légáramot (a plakklerakódások és pigmentek eltávolítását homokfúvással). A foghigiénia részeként biztosítjuk a fogfehérítés lehetőségét is, nevezetesen kombinálva a rendelői és az otthoni fehérítéssel, amely jelenleg a legjobban bevált fehérítési módszer.

Fogászati röntgen

Panorámás röntgenfelvételeket készítünk (OPG röntgen). A röntgenfelvételeket rövid várakozási idő alatt készítjük bármikor, a napi rendeléskor vagy akár a sürgősségi ellátás ideje alatt is.

RÓLUNK

Fogászati klinika sürgősségi ellátással együtt

Magán fogászati klinika vagyunk Rozsnyón, fogászati sürgősségi ellátással. Elsősegélyt nyújtunk a fogászat területén. Kezeljük az akut fogfájásokat, a szájüreg duzzanatát, valamint fájdalommentes állapotokat is, amelyek azonnali beavatkozást igényelnek.

Rendelőnk korszerű modern berendezésekkel és panorámás röntgenberendezéssel van felszerelve. Minden kezelés előtt röntgenfelvételeket készítünk, amelyek lehetővé teszik a betegség jobb és pontosabb diagnosztizálását.

A nappali klinikán konzerválással, protézisekkel és esztétikai fogászattal foglalkozunk, valamint foghigiéniát végzünk.

CSAPATUNK

Nálunk jó kezekben vannak

Emberséges és professzionális hozzáállású csapat vagyunk.

Muller

MDDr. Gabriel Müller

nappali rendelő, sürgősségi rendelő
Fogorvosi tanulmányait végzte a kassai Pavol Jozef Šafárik Egyetem Orvosi Karán. 2017-ben kezdett dolgozni a kassai fogászati sürgősségi ellátásnál és egy magán fogászati klinikán, tapasztalt fogorvosok irányítása alatt. Tanulmányai és gyakorlása során rendszeresen részt vesz szakmai kongresszusokon, képzéseken és gyakorlati kurzusokon. A StudioDental s.r.o. szakmai képviselője.
Lippai

MDDr. Michal Lippai

sürgősségi rendelő
Fogorvosi tanulmányait végzte a kassai Pavol Jozef Šafárik Egyetem Orvosi Karán. 2015-ben elkezdett dolgozni egy privát fogászati klinikán Čadcában, ahol elsősorban a fogászati sürgősségi klinikán dolgozott. 2018-tól a Čadca, Žilina és Bratislava fogászati sürgősségi klinikáin dolgozott. Tanulmányai és gyakorlása során rendszeresen részt vesz szakmai kongresszusokon, képzéseken és gyakorlati kurzusokon.

MDDr. Natália Nemčková

nappali rendelő, sürgősségi rendelő
Zubné lekárstvo študovala na Lekárskej fakulte Univerzity Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach. V zubnej ambulancii StudioDental pracuje od ukončenia štúdia v roku 2023 pod vedením skúsených zubných lekárov. Pracuje primárne v dennej ambulancii, ale aj v ambulancii zubnej pohotovosti. Počas štúdia a praxe sa pravidelne zúčastňuje odborných kongresov, školení a praktických kurzov.

AKARJA SZOLGÁLTATÁSAINKAT IGÉNYBE VENNI?
NÉZZE MEG A TELJES ÁRLISTÁT.

KÉPGALÉRIA

Vessen egy pillantást a rendelőnkre

Új épületekben vagyunk, a legkorszerűbb berendezésekkel.

ÍRJON NEKÜNK

Lépjen kapcsolatba velünk!

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, töltse ki az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot.